Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Michael Reefs Auteur

Blogpost: Michael Reefs

Het afronden van De Tijdwachter

De Tijdwachter komt eraan!

Momenteel zit ik in de laatste correctiefase van De Tijdwachter, het derde deel in de Bieb-bende reeks. De afgelopen maanden heb ik keihard met de redacteur samengewerkt om het verhaal nog beter te maken. Dat betekende dat ik het manuscript heel vaak heb moeten lezen (waarschijnlijk zo'n twintig tot dertig keer). Daardoor kan het natuurlijk gebeuren dat er nog fouten zijn blijven staan die je gewoon niet meer ziet. Gelukkig zijn er nog twee woordredacteuren aan de slag gegaan om de aller-allerlaatste foutjes uit het manuscript te halen. 

Intussen zijn ook de eerste reacties van lezers en bloggers binnen en die zijn gelukkig heel positief! Het is nog even wachten tot het boek in de winkel ligt (maart 2015), maar voor mij betekent dat dat er nog heel veel moet gebeuren. De vormgeving van het boek moet gedaan worden, de boektrailer moet worden afgemaakt, de site moet worden geupdatet, de informatie voor de QR-codes moet geschreven worden en uiteraard moet er een promotiecampagne opgezet worden. 

Ambassadeurs gezocht!

Er is ook leuk nieuws voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar. Zij kunnen met de komst van De Tijdwachter ambassadeur van de Bieb-bende worden. Meer daarover is binnenkort op de website www.debiebbende.nl te lezen. Het komt erop neer dat in iedere provincie van Nederland een kind ambassadeur kan worden. Op de website wordt er dan voor iedere ambassadeur een schilderij opgehangen. De bedoeling is dat je aan de hand van een doos vol spulletjes de boeken in jouw provincie meer onder de aandacht brengt. De ambassadeur die aan het einde van het jaar in zijn/haar provincie de meeste boeken heeft weten te verkopen (de uitgeverij maakt iedere maand de verkoopcijfers bekend) wint een speciale prijs. 
Aanmelden kan alvast door een mailtje naar info@debiebbende.nl te sturen. Vermeld daarin je leeftijd, woonplaats en waarom je graag ambassadeur zou willen worden. 

Reacties op: Het afronden van De Tijdwachter