Blogpost: Charisaa

Het Boekenjaar van Charisaa

22-12-2020 door Charisaa 12 reacties
Wat is je belangrijkste moment van 2020 op boekengebied?
Mijn belangrijkste boekenmoment dit jaar is de kennismaking met leesclubs/ buzzen hierop Hebban. Wat een leuke toevoeging is dat aan het lezen! Daarnaast een belangrijk moment de start van mijn Bookstagram in juni dit jaar, mede samen door het eerste belangrijke boekenmoment gekomen. 

Heb je je Reading Challenge gehaald?
Op dit moment (22 december) nog net niet. Ik moet nog 2 boeken, maar als het goed is komen er nog boeken toe voor een leesclub/buzzen dus daar zal ik dan weer vol goede moed mee gaan starten en misschien lukt het dan wel. Anders is het jammer, want heb al zoveel meer boeken gelezen dan andere jaren (wel ook kleine boeken meegerekend :)) 

Wie is je favoriete boekverkoper?
Mijn favoriete boekenstore is Postscriptum in Schiedam. Gerben en alle collega's staan daar altijd voor je klaar en nu in de Lockdown en met Corona hebben ze zoveel aangepast waardoor het echt een super team is. 

Welk boek dat je in 2020 las is jouw boek van het jaar?
Dit vind ik heel lastig, eigenlijk kan ik niet een boek kiezen, maar 1 schrijver hopelijk mag dat ook :) Ik heb dit jaar namelijk echt genoten van de Helen Grace serie van M.J. Arligde. Wat een heerlijke serie was dat, eenmaal begonnen in Iene Miene Mutte kon ik eigenlijk niet meer stoppen en heb ik deel achter deel uitgelezen! 

Met welk boek ga je 2021 in?
Ik denk met het buzzboek De Ierse erfenis, gezien dat boek nog moet toekomen en ik er dan wel gelijk in wil gaan beginnen. 

Naar welk boek kijk je uit in leesjaar 2021?
De kustmoorden van  James Patterson en J.D. Barker, dit lijkt me een mooie samenwerking dus ben ik heel benieuwd naar. 
De therapeut van B.A. Paris, genoten van dilemma dit jaar dus kijk uit naar een volgend boek. 

Zomeravond van Suzanne Vermeer als aanvulling! 
Zandvoort aan Zee van Linda van Rijn ook als aanvulling van mijn collectie boeken! 
Vlieland van Kiki van Dijk, ah hou maar op zo veel boeken waarschijnlijk die ik nu niet direct weet :)

Hoe ziet jouw Hebban Reading Challenge 2021 eruit? 
Ik heb net als dit jaar weer gekozen voor 55 boeken. Normaal gesproken lees ik veel minder en lukt het me alleen om op vakantie te lezen. Nu met Corona heb ik dus bijna de 55 boeken gehaald, volgend jaar hoop ik ook weer een heerlijk leesjaar te hebben en een manier te vinden om dit tempo vast te houden ondanks de dagelijkse business want ik hoop toch wel een normaler jaar te krijgen! 

Reacties op: Het Boekenjaar van Charisaa

Gesponsorde boeken