Blogpost: Hilde

Het boekenjaar van Hilde

23-12-2020 door Hilde 3 reacties
1. Wat is je belangrijkste moment van 2020 op boekengebied?
2. Heb je je Reading Challenge gehaald?
3. Wie is je favoriete boekverkoper?
4. Welk boek dat je in 2020 las is jouw boek van het jaar?
5. Met welk boek ga je 2021 in?
6. Naar welk boek kijk je uit in leesjaar 2021?
7. Hoe ziet jouw Hebban Reading Challenge 2021 eruit?

1. Mmm, moeilijke vraag. Er zijn meerdere belangrijke momenten geweest. Het ogenblik dat ik de laatste bladzijde las van mijn toen al favoriete boek van het jaar? Of 13 maart, de dag dat België in lockdown ging en ik besefte dat mijn bieb dicht ging terwijl ik net meer zou kunnen lezen? Ik weet nog heel goed de dag dat ik een mij tot dan toe onbekende auteur ontdekte, Michael Robotham? Inmiddels heb ik bijna al zijn boeken met smaak verorberd. 
Neen, mijn belangrijkste moment was die dag in de vroege zomer. Ik ontdekte dat ik mijn Challenge al had gehaald. Ik besefte toen dat ik nog meer en nog vaker lees dan ik dacht. Chronische pijn en chronische slapeloosheid zijn daar mede oorzaak van. 

Reacties op: Het boekenjaar van Hilde

Gesponsorde boeken