Blogpost: Maddy

Het Boekenjaar van Maddy

22-12-2020 door Maddy 2 reacties
Wat is je belangrijkste moment van 2020 op boekengebied? 
Een belangrijk moment dit jaar is wel de kennismaking met Shakespeare geweest. Natuurlijk al veel van hem gehoord en veel van z'n stukken maar echt gelezen had ik nog niets van hem. Ik heb zijn verzamelde werken al een tijd in huis en nu dan maar es echt in begonnen. De reden was eigenlijk het volgen van een online cursus Engels.  
Heb je je Reading Challenge gehaald?
Ja ik heb mijn Reading Challenge ruim gehaald , m'n doelstelling was eerst 50 maar heb het tussentijds verhoogd naar 60 inmiddels zit ik op 72 en daar komen er zeker nog 2 bij dus dan komt de teller op 74. Mooi toch.
Wie is je favoriete boekverkoper? 
Mijn favoriete boekverkoper is eigenlijk de kringloop. Heerlijk snuffelen tussen al die boeken die ik allemaal wel zou willen lezen, althans veel, en dan toch mezelf een keuze opleggen omdat m'n boekenkast toch al uitpuilt.
Welk boek dat je in 2020 las is jouw boek van het jaar?
Het boek Yolanda, de Epener incestaffaire, is voor mij het boek van 2020. Echt ongelooflijk wat hierin wordt beschreven, maar ik geloof haar oprecht en het hele verhaal is zeer indrukwekkend.
Met welk boek ga je 2021 in?
Ik ga 2021 in met het e-boek De Storm van Jens Christian Grondahl. Ben hier al een tijdje terug in begonnen maar heb het even moeten laten liggen door de leesclubdeelname van Het zwarte jaar van Ineke Kraijo en door het meeleesboek De Avonden van Gerard Reve.
Naar welk boek kijk je uit in leesjaar 2021?
Kijk nergens in het bijzonder naar uit. Ik hoop onverwachte pareltjes tegen te komen.
Hoe ziet jouw Hebban Reading Challenge 2021 eruit?
Zal niet zoveel verschillen van 2020.

Reacties op: Het Boekenjaar van Maddy

Gesponsorde boeken