Marieke Simons Auteur

Blogpost: Marieke Simons

Het geheim van succes is dat je afmaakt waar je…

Al het begin is moeilijk. Wie herkent de momenten waarop we iets uitstellen niet? Alle goede voornemens, voor zover we er nog aan doen, zijn na drie maanden redelijk in de vergetelheid geraakt. En toch willen we meer genieten, meer leven, meer leren en vooral meer lezen.

En daar ligt mijn begin. Want ik wil zichtbaar worden, maar vind het om eerlijk te zijn erg spannend. Wat kan ik laten zien en vooral wat willen jullie zien.
Op vakantie in Dublin liep ik tegen een armband aan: Lean do Bhrionglóid. Dat is Gaelic voor follow your dream. Die droom heb ik. En als ik die wil volgen, moet ik ergens beginnen. Want echte magie begint buiten mijn comfortzone.

Hallo lieve mensen, ik ben Marieke en mijn boek komt over een paar maanden uit. Zijn jullie hier benieuwd naar? Volg mij en ik neem jullie mee in mijn bijzondere wereld over vriendschap, liefde en muziek.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Het geheim van succes is dat je afmaakt waar je…

Gesponsorde boeken