Blogpost: Truusje Truffel leest

Het geven van sterren......soms een dilemma.

Misschien dat iemand zich hier ook in herkend?

Het geven van sterren aan een gelezen boek is niet altijd gemakkelijk en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik het toch wel een gemis vind dat er op Hebban niet met halve sterren gewerkt kan worden. Hierdoor beloon ik een mooi boek bijna steeds met 4 sterren. 
Het geven van 5 sterren is voor een boek wat voor mij een echte 10 is en 3 sterren geef ik aan een boek welke ik met een voldoende wil belonen. Toch is het verschil tussen een zesje en een zeven een significant verschil.
Ik kan nu niet anders dan elk boek dat ik met veel genoegen heb gelezen en ook goed geschreven is, belonen met 4 sterren. Dat zijn er dan gemiddeld heel veel. Ook hier geldt dat er een groot verschil zit tussen het geven van een acht en een negen .
De mogelijkheid om te werken met  halve sterren, zou een aanwinst zijn, omdat ik dan meer onderscheid kan aanbrengen in de beoordeling van een gelezen boek. Dat zou een boek, mijns inziens, veel meer recht doen.

Reacties op: Het geven van sterren......soms een dilemma.

Gesponsorde boeken