Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Hét ideale zomerboek is nog overal verkrijgbaar!

Deze hete, lange zomer zindert maar door! Gelukkig heb ik voor jullie hét boek voor alle dagen aan het strand of het zwembad, of voor alle zwoele avonden met een koel drankje. In de categorie 'hysterisch, hilarisch en toch heel herkenbaar' - de woorden zijn niet van mezelf maar van een enthousiaste lezer - presenteer ik jullie met gepaste trots mijn roman Liefde, Lust en Andere Ongemakken.

Om alvast in de stemming te komen hierbij een deel van een recensie: "Erik neemt ons mee in de levens van Jeanine - net verlaten door haar grote liefde voor een jonger exemplaar en wanhopig op zoek naar.... ja, wat eigenlijk?; Florine - een prachtige vrouw, getrouwd, maar ongewild kinderloos; Mireille - die zichzelf lelijk en uitgezakt vindt en zich graag weer op en top vrouw wil voelen; Velma - lesbienne op zoek naar liefde, maar plots opgezadeld wordt met haar doodzieke moeder en als laatste Messaline, de moeder van Florine - ze draagt een geheim met zich mee, waarvan ze nooit wil dat het uitkomt.

Een heerlijk verhaal over vriendschappen voor het leven, Lust, Liefde, lekker eten en de (geheime) wensen van een groep vrouwen, die elkaar door dik en dun steunt. En natuurlijk alle Andere Ongemakken."

Nieuwsgierig geworden? Al mijn boeken zijn te koop via bol.com, Bruna.nl, boekenbestellen.nl, of te bestellen via je locale boekhandel.

Reacties op: Hét ideale zomerboek is nog overal verkrijgbaar!

Gesponsorde boeken