Het is toch donderdag?

Goede avond allemaal,
Vandaag 22-03-2019 begon m'n dag verwarrend. Vraag me niet hoe maar dacht dat het vandaag donderdag i.p.v. vrijdag was. Mijn vader was thuis aan het werken (doet hij elke vrijdag) en ik zei "Tis vandaag toch donderdag?'' Moest een hele omschakeling maken toen m'n vader vertelde dat het vrijdag was en dat ik maar heel gauw wat warme chocomel moest drinken. Na een sloot warme chocomel werkte m'n brein weer en kon m'n VRIJDAG beginnen. Niet echt iets bijzonders om te vertellen, alleen maar wat en hoeveel ik heb gelezen.

Mijn Reading Challenge 2019:
Bezig met de categorie Maart: Lees een prijswinnend boek. Grotendeel ligt mijn focus nu op Teardrop. Wil nu echt van dat boek af. Heb de beslissing genomen om alvast in een ander boek te beginnen en dat is De heksenselectie geworden en die staat voor de categorie XXL challenge: Lees een boek tussen de 100 en 199 blz. Wilde heel graag dit boek weer eens lezen en kon hem niet gebruiken voor een maandelijkse challenge, maar wel voor de xxl challenge.

(Verder gegaan) 40 blz gelezen uit het boek Teardrop van Lauren Kate en ben daarmee nu op blz 230.
(Begonnen) 50 blz gelezen uit het boek De heksenselectie van Eva Ibbotson.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Het is toch donderdag?

Gesponsorde boeken