Blogpost: Cindy de Rijk

Het lot van de kikker

09-03-2016 door Cindy de Rijk 4 reacties
Het boek het lot van de kikker aan het lezen, veel mensen zijn vol lof over Toon Tellegen en zijn dierenboekjes.
Alhoewel ik af en toe een stukje heb waar ik om moet lachen of mij verbaas over de bijzondere schrijfstijl die zo heel af en toe om de hoek komt kijken, irriteer ik mij er mateloos aan, en is het één van de weinige boeken die ik het liefst zo snel mogelijk uit wil hebben maar dan niet met de juiste reden, tot ik besef, dat mijn irritatie de irritatie van de toebehoorders is van al dat gekwaak van kikker.
Is dit nou die bewuste spiegel waar men het over heeft als je een boek van Toon van Tellegen leest?
Wow! ik neem mijn woorden terug, wat een schrijver!

Reacties op: Het lot van de kikker

Gesponsorde boeken