Blogpost: MarYan

Het vergeten boek van MarYan

12-01-2021 door MarYan 2 reacties
Update 15 januari Verschillende mensen maakten mij attent op de 4 delige tvserie over dit boek. Die ga ik maar es terugkijken. Ook weer toevallig :) 
Update 14 januari De foto478e93ec9823c0dbda4f1c4d27a7765e.jpg


Update 13 januari Dit boek was zelfs vergeten door Hebban! Ik moest het zelf nog toevoegen via isbn
Met recht een vergeten boek dus hahaha
Inmiddels begonnen en het pakt me meteen, was ik daar nou zo bang voor. Ik ga weer verder lezen. Morgen een foto erbij. 

Op het mooiste waddeneiland van Nederland.. Schiermonnikoog natuurlijk.. natuurlijk Schiermonnikoog (wie er nog nooit is geweest... Gaan!) nam ik uit een boekenkraampje aan de Badweg het boek I.M. van Connie Palmen mee. Ik had van verschillende kanten gehoord dat het een prachtig boek was, jaren geleden al.. en was stomverbaasd dat het nu zomaar voor mijn neus lag, en nog gratis ook. Niet in heel goede staat maar wel prima leesbaar.  We waren al op weg naar de boot terug, na een heerlijke dag. Het was de dag voordat de mondkapjes verplicht werden in het ov, en ter ere van mijn dochters verjaardag een dag eerder.. Een groots feest kon niet maar dit was ook groots. Nergens is ze liever..
En ik kreeg dus een boek cadeau... die ik thuisgekomen vervolgens vergat... Tot nu! En nu zit ik in gedachten weer op Schier!

De vragen:
Wat is jouw Vergeten Boek? I.M. van Connie Palmen 
Waar in huis vond je jouw Vergeten Boek? In mijn slaapkamer
Wanneer en waar kocht je jouw Vergeten Boek? Gevonden in een kraampje op Schiermonnikoog. Eind mei 2020. 
Waarom wilde je dit boek graag lezen destijds? Omdat ik er juichende verhalen over had gehoord. 
Waarom is dit een Vergeten Boek geworden? Er zijn zoveel leuke boeken en ik ben een beetje bang ook dat IK het nu net een saai boek ga vinden. 
Wat denk je nu over je Vergeten Boek? Dat ik het wel ga proberen. 
Ga je je Vergeten Boek deze week lezen? Zeker een poging doen.! 
Zo ja, update je blog gedurende deze week met je (spoilervrije) voortgang en leeservaringen.
Is het gelukt je Vergeten Boek uit te lezen deze week, plaats dan een recensie over het boek.

Reacties op: Het vergeten boek van MarYan

Gesponsorde boeken