Hier ben ik weer......

02-05-2021 2 reacties
Twee jaar stilte nadat ik me, voor de tweede keer, inschreef op Hebban en het enige wat ik nu denk is 'gelukkig wist ik mijn wachtwoord nog' maar dat is meer te danken aan mijn iPhone dan aan mijzelf. Twee jaar stilte tot ik eind april besloot dat het tijd werd voor een letterlijk en figuurlijke grote schoonmaak.

De boekenkast ging eruit. Een dubbele rij boeken en het leek wel of al die ongelezen boeken me verwijtend aankeken, soms hoorde ik de bladzijdes zelfs zuchten omdat ze ongelezen bleven. Die boekenkast ging er dus uit. Elk boek ging door mijn vingers en de mini bieb in de buurt werd bedolven onder de boeken. Wat overbleef ging in een kist waar Hugo de Groot tweemaal uit zou kunnen ontsnappen. Geluiddicht dus Hugo zou niet te horen zijn en de boeken hoor ik ook niet meer misnoegd mompelen. 

Ik ben gestopt met mijn blog. Sinds ik in 1999, tijdens het eten van spaghetti, besloot dat ik ook een plekje op Het Internet verdiende zullen er zeker 1 miljoen mensen mijn stukjes hebben gelezen. Dat schept verwachtingen en tegenwoordig wil ik alleen mijn eigen verwachtingen nog waarmaken. Sorry! Stekker eruit. Wat een opluchting.

Het gevolg was dat ik gisteren (1 mei, De dag van de Arbeid) een paar keer voor het raam stond, de tuin inkeek en tot de wonderbaarlijke ontdekking kwam dat ik me verveelde. IK.VERVEELDE.ME!

En toen besloot ik gewoon een boek te pakken en te gaan lezen en 's avonds naar Lego Masters te kijken zonder in mijn achterhoofd de 1001 die me jarenlang hielden gegijzeld.

In de Ikea gids zag ik trouwens een leuke boekenkast staan......toch nog maar even niet doen.


Reacties op: Hier ben ik weer......

Gesponsorde boeken