Blogpost: Lizzie

Hij is

12-01-2019 door Lizzie 1 reactie
Met velen hebben we er met smart op gewacht, maar deze week was hij er deel vijf van de zeven zussen. Zelf wil ik er zo vlug mogelijk in beginnen (eerst wel nog even me ander uit lezen). Normaal ben ik niet zo hype aangelegd, maar deze boeken spraken me onmiddellijk aan.

Had een cadeaubon gekregen van een vriendin ideaal dus om de eerste delen vorig jaar aan te schaffen en ja ik was verkocht. Dit is een serie die je ook nog eens gaat herlezen, dat je na de zeven delen echt gaat zeggen wow een super goede serie jammer dat het laatste boek uit is. Maan het nieuwe deel gaat over Tiggy de vijfde zus.

Hierbij alvast de link naar een voorsmaakje van het boek: https://www.youtube.com/watch?v=j0VmnbvqPN0 Ik zal er alvast van genieten! Ik hoop jullie ook, de recensie volgt later op de blog. Hier ook nog even een overzicht van de andere boeken in volgorde:

- De zeven zussen – Maia’s verhaal
- De zeven zussen Storm – Ally’s verhaal
- De zeven zussen Schaduw – Star haar verhaal
- De zeven zussen Parel – cece’s verhaal

Mijn favoriete zus is lange tijd Maia geweest, niet dat de andere twee me niet konden bekoren, maar Maia had me hart gestolen, tot ik parel las had van cece een beeld van een bitch iemand die heel egoïstisch was, maar dat is volledig veranderd met haar verhaal te lezen daarna heb ik haar echt in me hart gesloten en is ze me favoriete zus geworden.

Wie is jullie favoriete zus? 

Lees verder op mijn site

Reacties op: Hij is

Gesponsorde boeken