Jaimie Pisonier Auteur

Blogpost: Jaimie Pisonier

Hoe herken je een burn-out (in computertaal geschreven)

b428469888e6a16e445d0cb825571fdf.jpegHallo lieve lezers, 

Iedereen die mij ondertussen al een beetje kent, weet dat ik graag uniek ben en blijf in mijn schrijven. Het zijn spontane ingevingen. Soms zijn ze gewoon leuk en om mee te lachen, maar soms wil ik er een boodschap mee overbrengen. Zo'n tekstje noemen we 'Een Jaimieke', komt bij mij in een vloeiende beweging uit mijn pen totdat mijn dyslexie mij doet stoppen en ik begin te twijfelen of het taalkundig wel helemaal in orde is ... Dan verdwijnt alles even snel als dat het in mijn hoofd opkwam. Zonde toch, niet? Dus laten we die tekstjes gewoon publiceren en wie niet wilt lezen kan wegklikken, maar misschien was het wel een leuke verrassing en ben je uiteindelijk toch blijven lezen. Daar dank ik je natuurlijk graag voor. 

Hieronder zien jullie mijn waarschuwing op een burn-out in computertaal geschreven. 

JEZELF OPSTARTEN OM AAN JE WERKWEEK TE BEGINNEN

MAANDAG: ontwaak uit je sluimerstand

DINSDAG: check op input

WOENSDAG: duw op herstarten

DONDERDAG: ga nogmaals op zoek naar data

VRIJDAG: Duw maar op zet uit, want het is bijna WEEKEND!

Herken jij dit stukje hierboven en zit jij ook op zondagavond al met een virus bij de gedachte om terug te moeten gaan werken? Dan kan ik je nu al waarschuwen; het zal niet lang meer duren vooraleer je systeem gaat crashen! Laat je voeding niet opbranden, wissel van  geheugen en geef jezelf eens een goede virus check-up. Want op deze manier ga je binnenkort ook geen bestand meer kunnen openen of opslaan. 

Reacties op: Hoe herken je een burn-out (in computertaal geschreven)

Gesponsorde boeken