M.G. Pauwels Auteur

Blogpost: M.G. Pauwels

Hoeven, vleugels, gratis en een hete zomer

Ik ben hier op mijn blog wat te stil geweest, vermoed ik. Nee, ik ben helemaal niet stil gevallen. Ik ben gewoon te druk bezig om er aan te denken dat ik hier ook nog een blog heb. Momenteel ben ik bezig aan twee nieuwe manuscripten, nadat ik "Verteerd door vuur" heb afgewerkt.

Ik merk dat ik meer mijn pseudoniem M.G. Crow begin te gebruiken. Niet omdat mijn eigen naam me niet meer aanspreekt, maar gewoon ... omdat ik het zelf beter klinken vind.

Dus hoeven en vleugels slaan op mijn M.G. Crow projecten. Eentje ben ik zelf mee bezig over centauren. Ja, ik ga eens de Grieke mythologie door elkaar gooien op een manier zoals nog nooit eerder gedaan. Ja, ik ga er al meteen bij vermelden dat ik me vooral op de hormomen van een (hetero) vrouwelijk publiek ga richten.

Over mijn project met Owan Drake kan ik enkel zeggen dat ik ga afzakken in de riolen van het schrijversbestaan om het meest waanzinnige experiment waar ik me sinds de "Sparren-elimatie" aan gewaagd heb, wat meer uit te breiden.

Ondertussen heb ik dus mijn eBook "De wolvin van Germania" ook klaar, dat via Smashwords voor de magishe prijs van 0 euro aan te kopen valt. Op Bol.com kost het minder dan een euro, maar staat de cover er na al die tijd nog niet op. Nu, ik en Owan zijn dus niet de enige auteurs die gratis staaljes van ons werk geven.Ik heb ook gemerkt dat andere auteurs die ik weet te waarderen, zoals Terrence Lauerhohn, hier ook gebruik van maken. Daarom leek het me handig om even alles wat ik gratis in het Nederlands via Smashwords te downloaden valt en waar ik weet van heb, in een blog op Yoors te vermelden.

De link naar die blog staat hieronder. Dus ik zou zeggen: even geduld, maar ik kan al garanderen dat naast "Verteerd door vuur" het zeker nog een hete zomer gaat worden, als ik de centauren los.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Hoeven, vleugels, gratis en een hete zomer

Gesponsorde boeken