Blogpost: Annika

HRC 2018 - #11: Een Nederlands debuut

Astrid Harrewijn
Het eerste boek dat ik las van Astrid Harrewijn was 'Miss Communicatie'. Door mijn familie en collega's werd ik al een tijdje zo genoemd, leuke woordspeling natuurlijk. Daarom kreeg ik dit boek cadeau van een collega. Mijn kennismaking met Harrewijn. Heerlijke chicklit, hardop lachen gegarandeerd. Daarna volgden andere boeken van Harrewijn, zoals Miss Verstand, In Zeven Sloten, Luchtkussen en Prinses in de Polder. Ieder boek van Harrewijn dat ik bij de kringloopwinkel kon vinden ging met mij mee naar huis. 

#11: Ja Kun Je Krijgen - Astrid Harrewijn
Haar eerste boek had ik echter nog nooit gelezen. De titel prijkte al enige tijd op mijn verlanglijstje. En daar stond ie ineens tussen! Met dit boek deed Astrid Harrewijn mee aan de Jill Mansell schrijfwedstrijd. Ze won en het werd uitgebracht. Nu moet ik eerlijk zeggen, na het lezen van al die andere boeken die later volgden, dat ik Ja Kun Je Krijgen niet zo sterk vond. Chicklit mag ongeloofwaardigheden bevatten, maar in dit boek was het wel heel erg. Soms dat het niet grappig is, maar eerder frustreert. Daarom heb ik dit boek 3 sterren gegeven. Leuk vermaak, maar niet zo goed als haar andere boeken.

Ik heb de laatste boeken van Astrid Harrewijn nog niet gelezen. De Vrienden-trilogie, die minder chicklit is, maar meer literatuur, staat zeker nog op mijn wensenlijstje! Hebben jullie één van deze boeken al gelezen? Wat vonden jullie ervan?

e1b279c474ac99c733bad7e00b0d4601.jpg

Reacties op: HRC 2018 - #11: Een Nederlands debuut

Gesponsorde boeken