Blogpost: Annika

HRC 2018 - #24: Een doorbraakboek van een bekende auteur

Bijna!
Dit is al weer mijn 24e gelezen boek voor de Hebban Reading Challenge 2018. Mijn doel staat op 25 boeken, dus de eindstreep is in zicht! Wat wil je met zóveel leuke boeken die nog op de 'ongelezen-stapel' liggen... Zoals het doorbraakboek van Jojo Moyes dat ik afgelopen weken heb gelezen: Me Before You (Voor Jou). Het is tevens een verfilmd boek en ik snap wel waarom: wat een ingrijpend en mooi verhaal!!

#24: Me Before You - Jojo Moyes
Via de kringloopwinkel bemachtige ik een ongelezen Engels exemplaar van het beroemde boek van Jojo Moyes. Niet haar eerste boek, maar wel het boek waarna ik niet meer om deze schrijfster heen kon. De recensies en waarderingen op Hebban schepten hoge verwachtingen. Eenmaal begonnen in 'Me Before You' kon ik het boek maar moeilijk wegleggen. Al vanaf het begin boeide het verhaal over Lou mij sterk. Ik kreeg meteen een flashback naar de film 'Intouchables', jullie waarschijnlijk wel bekend. Over feelgoed gesproken! Het liefdesverhaal van Louisa en Will is een echte tranentrekker. Bij mij kwam het niet tot 'tranen met tuiten', maar een flinke brok in mijn keel kreeg ik er wel van. Ik ben ook erg blij dat ik de Engelse versie heb gelezen. Daardoor kwam ik voor mijn gevoel nóg beter in het verhaal terecht. Voor wie het verhaal niet kent: ik ga niet meer verklappen. Ga het gewoon lezen!

c6c7dff20841e4da028401f41f515280.png

Lees verder op mijn site

Reacties op: HRC 2018 - #24: Een doorbraakboek van een bekende auteur

Gesponsorde boeken