Blogpost: Kayleigh Eppenga

Ik mag werken tussen de boeken!

Een tijdje geleden heb ik samen met een vriendin gevraagd of er nog vactures waren, we hebben onze e-mailadressen achtergelaten en het enige wat we konden doen was hopen op een baan. Een paar maanden later was het toch echt zover, ik weet vrijwel zeker dat ik nog nooit zo blij met een mailtje ben geweest! Een paar dagen later heb ik gesolliciteerd bij de plek waar ik het liefst kom, de bibliotheek! 

Na veel papierwerk en afwachten was het maandag toch echt zover, mijn eerste werkdag! Ik begon simpel met het opruimen van de kinderboeken en langzaam aan mocht ik beginnen aan de YA- en volwassenen boeken! Het ging eigenlijk allemaal hartstikke goed, aangezien ik geen kasten om heb laten vallen en geen koffie heb gemorst over mijn collega's (lucky me) en ze erg tevreden waren met me. De collega's waren erg open en het was erg gezellig!

Het enige wat jammer is, is dat mijn vriendin niet aangenomen is.. Ik blijf hopen dat er binnenkort weer een vacature vrijkomt en zij hier ook kan komen werken! De baan houdt niet erg veel in en verdiend niet meer dan het minimumloon, maar het belangrijkste is dat ik ein-de-lijk een baan tussen de boeken heb! *party hardy

Lees verder op mijn site

Reacties op: Ik mag werken tussen de boeken!

Gesponsorde boeken