Blogpost: Lydia

[in & uit] Nieuwe kookboeken, boeken om je tanden in te zetten en weglezertjes

Na een korte Paas- en verjaardagspauze is het hoog tijd voor een update over welke nieuwe boeken er op de stapel liggen en welke pagina's inmiddels omgeslagen zijn! Het is de laatste avond mooi weer van een prachtige periode, ik kijk vanaf de tafel uit op het mini-stukje bos voor ons uit dat inmiddels ontelbaar verschillende kleuren groen heeft! De donkergrijze regenlucht begint al een beetje te dreigen. Tijd om dus weer lekker in een boek te duiken!

Uit

collins_thebinding.jpg

The Binding
- Bridget Collins

In de boekwinkel puur van de tafel gepakt vanwege de prachtige cover! Don't judge a book by its cover... uh echt wel! De blurb sprak me ook erg aan (ik heb een zwak voor boeken over boeken, op mijn Goodreads heb ik er een hele shelf aan gewijd), dus dit boek ging natuurlijk mee naar huis! Uit in 11 dagen, mooi verhaal! Niet wat ik verwacht had na het lezen van de blurb, maar goed geschreven, interessante perspectiefwisselingen, en je blijft hopen tot het eind dat alles goed komt.

Aan het lezen
Hmm.. niet zoveel boeken uitgelezen dus de afgelopen tijd, maar wel in een aantal bezig. Dat krijg je als je in een koor zingt dat met Pasen elke dag aan de bak moet: lezen blijft dan beperkt tot tweemaal een kwartiertje in de trein. Na het schrijven van deze post ga ik eerst een uur in onze kersverse vensterbank zitten om wat meters te maken!

IMG_2623.JPG

House of Leaves - Mark Z. Danielewski

Dit boek heb ik een keer eerder gelezen, namelijk een aantal jaar geleden voor mijn studie. Het is geniaal: heerlijk uncanny, je vliegt door de spannende stukken en de typografie is een kunst op zich. Mijn leeservaring is tot nu toe hetzelfde als de vorige keer: het begin vordert niet zo snel, ik snap niet wat die stukkenLees verder op mijn site

Reacties op: [in & uit] Nieuwe kookboeken, boeken om je tanden in te zetten en weglezertjes

Gesponsorde boeken