Miriam Dubbeldam-Druijff Auteur

Blogpost: Miriam Dubbeldam-Druijff

Interview met radio Gelderland

Ik had vanmorgen een interview voor radio Gelderland over de teatopics die ik spaar. Het was maar een drie minuten durende interview waardoor ik zelf het idee had dat ik niet helemaal goed verwoord heb wat ik wilde. Ook was het een interview via telefoon wat ik lastiger vind dan live. Dit is niet echt super belangrijk dus minder erg, maar als het gebeurt bij een interview over mijn boek zou ik daar flink van balen. Ik ben behoorlijk perfectionistisch en wil zo goed mogelijk uitdragen wat ik te zeggen heb. Het perfect willen doen is soms een flinke valkuil en werkt op die momenten ook stagnerend. Ik ben nog zoekende hoe ik dat het beste kan veranderen maar anderzijds is het ook het aard van het beestje en hoort bij mij.

Reacties op: Interview met radio Gelderland

Gesponsorde boeken