Jaimie Pisonier Auteur

Blogpost: Jaimie Pisonier

Jack als nerd

Hallo lieve lezers,

Mijn proeflezers zullen zich Jack vooral herinneren als die stoere Texaan, maar vandaag heb ik hem eens een ander imago gegeven. :-)

Jack als nerd

Anouk klopte zachtjes op zijn slaapkamerdeur en liet zichzelf binnen. Hij stond voor haar, gekleed in een korte stijf gestreken broek, een poloshirt dat strak in zijn broek gestoken zat en waarvan de knoopjes tot in zijn hals waren dichtgeknoopt. Verlegen staarde hij omlaag naar zijn open sandalen, met daarin zijn favoriete witte tennissokken opgetrokken tot aan zijn knieschijven. Hij volgde met zijn ogen de hand van de beeldschone dame voor zijn neus en liet zich mee op de rand van het bed zakken, maar kwam ongelukkig terecht en viel opzij. Wanneer hij opnieuw balancerend op de bedrand zat, klemde hij zijn knieën tegen elkaar om zo zijn evenwicht beter te behouden. Door de opkomende stress friemelde hij aldoor zijn handen in en uit mekaar tot hij uiteindelijk besloot om ze gevouwen in zijn schoot te laten liggen. Met grote opengesperde ogen keek hij Anouk vanachter zijn brillenglazen aan. Bij elk knoopje van zijn shirt dat zij opende werd zijn blik angstiger. Tijdens de zachte aanraking van haar vingertoppen op zijn borst, moest hij af en toe zijn brilmontuur terug op zijn neus duwen die er van het zweten spontaan afgleed. Even trok hij zijn gezicht opzij om eens onder zijn oksel te ruiken en net op het moment dat zijn gezichtsuitdrukking dat van een varkentje nadeed, kwam hij tot de ontdekking dat Anouks handen nu aan de onderkant van het kledingstuk lagen, om het uit te trekken. In paniek sprong hij rechtop en trok het zelf over zijn hoofd. Hij stak zijn duim tussen zijn broekrand en liet zijn broek zakken, maar struikelde en belandde languit op de grond. Hij klom met zijn rug omhoog tegen de kleerkast en mikte zijn broek naar de rand van het bed, die er langs de andere kant gewoon afgleed tot een slordig hoopje op de grond. De drang om ze op te rapen en netjes te gaan leggen probeerde hij te onderdrukken. Hij lachte flauw en krabde zich in de haren, want Anouks ogen staarden geamuseerd naar zijn ondergoed. Een kledingstuk van je held dragen is toch sexy, niet? Hij raapte al zijn moed bij elkaar en zette zich in de pose die Superman ook aannam.

‘Je ziet misschien nog geen Superman zitten, maar geloof mij, dat hij wel aanwezig is en ik zou jullie graag laten kennismaken.’

Hij gooide zijn bril af, ontdeed zich van zijn sandalen, kousen en onderbroek, spande zijn spieren op en nam zijn meisje in zijn armen. Zijn handen zaten rond haar mooi gevormde billen.

‘Komaan meisje, gedaan met die zotte spelletjes van je. Jack de nerd heeft het gebouw verlaten, laat je verloofde nu zijn ding maar eens met dat prachtige lijf van je doen.’

Reacties op: Jack als nerd

Gesponsorde boeken