Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Marjolein van der Gaag Auteur

Blogpost: Marjolein van der Gaag

Kaatje wordt een popster in Kinderboekenweek voor KiKa

Iedereen opgelet! Hier even een totaal andere blog, meer een oproep, maar eentje die wat mij betreft niet mag ontbreken.

Vrijwel iedereen kent mij als thrillerschrijfster, maar daarnaast heb ik ook een vrolijk kinderboek op mijn naam staan. Samen met mijn toen 5-jarige dochter Fien heb ik vorig jaar Kaatje wordt een popster gemaakt. Ik de tekst, zij de tekeningen. Op het resultaat zijn we nog altijd erg trots.

Nu gaan we dit supervrolijke kinderboek in de Kinderboekenweek inzetten voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). We verkopen de mooie hardcover vormgegeven boekjes voor € 5,- Van dit bedrag gaat maar liefst de helft naar KiKa.

Sta je helemaal achter deze actie en wil je misschien op de een of andere manier meehelpen (er is nooit genoeg geld voor onderzoek naar kinderkanker), laat het dan weten. Zowel KiKa als ik zijn heel blij met iedere vorm van hulp.

http://www.marjoleinvandergaag.nl/

Thanx!

 

dropbox

 

 

 

 

 

 

 

Reacties op: Kaatje wordt een popster in Kinderboekenweek voor KiKa