Laat ik maar actief worden

Ik ben al vrij lang op Hebban, maar ik heb nieuwe account aangemaakt want inloggen gaat niet meer met oude account. De reden dat ik hier niet actief was omdat ik druk had met mijn eigen boekenblog en andere dingen. Nu ik gestopt ben met boekenblog vind ik wel leuk om af en toe maar hier wat te schrijven. Mijn boekenblog blijft wel online maar er wordt geen nieuwe recensies meer toegevoegd. De reden was omdat ik mijn prioriteit heb verschoven en daar prettiger bij voel.

Momenteel lees ik twee boeken. Engesltalige Kerstverhalen van Charles Dickens. En Leonardo da Vinci van Dmitri Merezjkovski. Is geschreven in 1901 en dat is wel te merken. Het heeft zo typische traagheid waar de Russen uit die tijd bekend om was. Maar het is wel een intrigerend boek.

Ik heb na lange twijfels toch besloten mee te doen met uitdaging hier. En kijken hoeveel ik van het lijst kan lezen. Is een leuke uitdaging, afwisseling.
Op Goodreads ga ik voor 80 boeken omdat ik ook Engelstalige boeken lees. En hier doe ik 60 boeken, mogelijk meer. Maar ik wil lezen leuk houden. Dit jaar heb ik meer dan 80 gelezen dus het is wel haalbaar.

Reacties op: Laat ik maar actief worden

Gesponsorde boeken