Karin Bogaarts-Ros Auteur

Blogpost: Karin Bogaarts-Ros

Leesclub 'Wees onzichtbaar'

Het belooft een heerlijk leesjaar te worden, want ik mag al voor de tweede keer meedoen. Dit keer met 'Wees onzichtbaar' van Murat Isik en de eerste paar bladzijden beloven veel goeds.
Het mooie van zo'n leesclub is dat je een beetje uit je comfortzone wordt gehaald. Ik was heel benieuwd naar dit boek, maar het is best een dikke pil. Nu ik ben uitgekozen om mee te doen en het boek toegestuurd heb gekregen, is de drempel van het oppakken en even bladeren in de boekwinkel weggevallen. In dit geval, gelukkig maar!
Ik ben wel blij dat het echte bespreken in de groep met een weekje is uitgesteld, want het lijkt erop dat de paasdagen geen rustige leesdagen worden, maar aanloop van de familie is natuurlijk ook heel erg fijn.

Straks nog even lekker met een kopje koffie op de bank, boek erbij en net doen of ik onzichtbaar ben..

Reacties op: Leesclub 'Wees onzichtbaar'

Gesponsorde boeken