Blogpost: Birgit_1989

Leesstapeltje augustus 2018

31-07-2018 door Birgit_1989 2 reacties
In de maand juli las ik in totaal vijf boeken. De maand begon maar traag, maar halverwege de maand en naar het einde van de maand toe ging het lezen veel vlotter en heb ik toch een vijftal boeken uitgelezen. Voor de maand augustus heb ik ook een aantal boeken geselecteerd om te lezen, maar ik vrees dat ik weer iets te overmoedig ben geweest. In ieder geval, ik lees wat ik kan lezen en eventueel schuif ik boeken door naar september. Net zoals ik nu een tweetal boeken zal doorschuiven naar augustus en dat zijn De Weense sigarenboer van Robert Seethaler en Kortsluiting in mijn hoofd van Brenda Froyen. De rest die ik nog niet gelezen heb, worden op de langere baan geschoven. Verder heb ik ook een aantal boeken uit de bib geleend en ik zie wel hoever ik daarin geraak.

Op mijn lijstje voor de maand augustus staan een paar boeken die ik wil lezen voor mijn Europese Literatuur Prijs 2018 project: Een onberispelijke man van Jane Gardam, Wedervaring van Bodo Kirchhoff, Geschiedenis van geweld van Edouard Louis en de klepper Max, Mischa en het Tet-offensief van Johan Harstad. Verder wil ik ook een paar non-fictie werken lezen: Uitgedokterd van Brenda Froyen en Introvert van Marti Olsen Laney. Ook wil ik een paar klassiekers lezen, namelijk The World According To Garp (boek voor de leesclub in september), Rebecca van Daphne du Maurier en Amerikaanse pastorale van Philip Roth. En tot slot ga ik me nog wagen aan een boekje van Paolo Cognetti, namelijk Sofia draagt altijd zwart.

Ik hoop een gevarieerde en leuke leesmaand tegemoet te gaan. Lezen is een uitstekende activiteit bij dit warm weer, want het vraagt fysiek geen al te grote inspanningen en het is heel rustgevend. Ik hoop weer een aantal mooie boeken op mijn gelezen lijst te kunnen noteren en voor september zien we nog wel hoever we deze maand geraken.Lees verder op mijn site

Reacties op: Leesstapeltje augustus 2018

Gesponsorde boeken