Blogpost: Lisa Plunkje

Liefde op het eerste gezicht

13-06-2015 door Lisa Plunkje 2 reacties
'Ja da's echt wat voor jou', werd er gezegd, 'dan leer je allemaal nieuwe boeken kennen!'
Ietwat twijfelend surfte ik rond op het internet, na niets gevonden te hebben bij een boekenwinkel.
En daar stond hij dan, gewoon daar, voor mijn neus, (de violen zwellen aan), lang, Engels en vol uitdaging keek hij me aan,"het is wat laat maar het kan nog," glinsterde een melodieuze stem, het vertrouwen was meteen binnen, niets in mij twijfelde nog om het avontuur van de liefde aan te gaan, en niets buiten mij kon me nog tegenhouden.
Dit was liefde op het eerste gezicht, en dat vierde hij door een dans met me aan te gaan, een zwierende, energievolle en klassieke dans, ik draaide pirouettes en hij gaf me een kans, één om me te ontwikkelen, en één om te voelen wat echte liefde is.
Nooit voelde ik me ongemakkelijk of misschien terugdeinzend, we zijn gaan samenwonen.
En volgens de statistieken zal deze romantische liefde zo ongeveer een jaar gaan duren.
Mijn boekenliefde.1a93d279939f8245543c38008c7838ba.png

Reacties op: Liefde op het eerste gezicht

Gesponsorde boeken