Pepper Kay Auteur

Blogpost: Pepper Kay

Maak haast als je tijd hebt …

… dan heb je tijd als je haast hebt. 

Met die gedachte in mijn achterhoofd ga ik langzaam maar zeker aan de slag met de voorbereidingen voor Castlefest, in mijn ogen nog steeds het leukste, prachtigste, geweldigste (weet ik nog meer superlatieven?) outdoor fantasy-evenement. 

Het festival strijkt hiervoor neer in de tuinen van kasteel de Keukenhof. Gedurende vier dagen dompel ik mij dan weer onder in deze “parallelwereld” om samen met andere auteurs en uitgeverijen onze bijdrage te leveren in de vorm van boeken, presentaties en lezingen. 

Maar voor het zover is, moet ik mijzelf goed achter de oren krabben en bedenken wat ik deze keer allemaal wil meenemen. Boeken natuurlijk, maar ook banners, tafelkleden, posters, boekensteunen, frutsels om de tafel een beetje leuk aan te kleden. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. 

Vandaag heb ik tijd, maar met pakweg 40 graden straks en geen airco op zolder is het mij zelfs te gortig. Morgen dan maar?

Reacties op: Maak haast als je tijd hebt …