Miriam Dubbeldam-Druijff Auteur

Blogpost: Miriam Dubbeldam-Druijff

Mijn boek "Onbeperkt gelukkig met een beperking"

"Wauw echt?" Ik krijg net via mijn moeder te horen dat ze weer twee exemplaren van mijn boek verkocht heeft. Mijn ouders hebben steeds ook een paar exemplaren van mijn boek zodat ze me helpen met het verkopen. 

De verkoop loopt als een speer waardoor ik bijna door mijn exemplaren ben. Ik heb er al wel weer een aantal bijbesteld en het is sowieso ook nog steeds overal te bestellen.

Wie mij dit bij het uitkomen van mijn boek vertelt had had ik vermoed ik lichtelijk voor gek verklaard. Ik ben daarin nog best onzeker, al is het misschien totaal niet nodig.

Toen ik de eerste royalties kreeg was ik al erg blij en het blijft lopen. 

Ondanks het onwerkelijke ben ik er natuurlijk meer dan blij mee en trots op al zeg ik dat laatste niet echt snel over mezelf of iets wat ik doe/gedaan heb. Ik heb momenteel ook een zeer grote lach op mijn gezicht die niemand er voorlopig af zal krijgen. De huidige ziekte situatie neem ik momenteel even voor lief al hoop ik dat die ook weer redelijk snel verbeterd. Mijn grootste droom al vanaf mijn jeugdjaren is uitgekomen en hoe.Reacties op: Mijn boek "Onbeperkt gelukkig met een beperking"

Gesponsorde boeken