Blogpost: lottevanderpaelt

Mijn jaarhoroscoop: leeuw

Let's see how this works out, shall we?

Leeuw 24 juli - 23 augustus
De Leeuw kan een boeiend jaar verwachten, volgens de sterren en planeten.
Start het jaar goed door eens een nieuw genre op te pakken of een onbekende auteur te proberen. De kans is groot dat je met onvoorspelbare keuzes heel fijne leeservaringen tegemoet gaat en mogelijk zelfs met lezers van wie je niet dacht eenzelfde smaak te zullen hebben. Een spannend begin van het jaar! Je hebt er zin in dit jaar, want ook in de lente stoom je energiek door. Je creativiteit houdt niet op en je voelt je trots en onoverwinnelijk. Misschien een beetje te trots, want je kunt in deze periode niet zo goed tegen kritiek en discussie. Het lijkt erop dat je in een leesclubdiscussie eenzaam een afwijkende mening verdedigt en je raakt daar gefrustreerd van. Probeer bij je argumenten te blijven en toon wat de onenigheid met je doet. Dan eindigen jij en je medelezers op harmonieuze voet. Je zet de manier waarop je het jaar begon door en gedraagt je zeker als een dappere lezer, die prima met uitdagingen overweg kan. Twijfel nu niet, zet door en je zult tevreden zijn met de resultaten. Wat een spannend en vernieuwend leesjaar ga je tegemoet!
De zomer heeft dat allemaal weer gladgestreken en je toon je behulpzaam en warmhartig. Het is een goed moment om je talenten en kennis op boekengebied te delen met anderen. Help een onervaren lezer met het schrijven van een eerste recensie. En denk toch ook aan jezelf in deze tijd, lees af en toe een boek in je eentje, zonder doel en zonder medelezers.
De tweede helft van het jaar is wederom een moment voor nieuwigheden. Je zet de manier waarop je het jaar begon door en gedraagt je zeker als een dappere lezer, die prima met uitdagingen overweg kan. Twijfel nu niet, zet door en je zult tevreden zijn met de resultaten. Wat een spannend en vernieuwend leesjaar ga je tegemoet! Dit uitdagende jaar kost je echter ook energie en dat merk je aan het einde van 2021. Neem rust in de laatste maanden van het jaar en zorg goed voor jezelf. Herlees een oude favoriet om terug te keren bij jezelf en pas op de plaats te maken. Als het je lukt om al die drukte en ontdekkingen van je af te schudden, dan sluit jij het jaar af als een rijkere lezer.

Reacties op: Mijn jaarhoroscoop: leeuw

Gesponsorde boeken