Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Mijn roman staat (gratis) online!

Omdat ik worstel met pijn in mijn handen, doordat ik ietsjes te veel uren achter laptop en mobiel heb doorgebracht, heb ik vandaag besloten in één ruk de laatste hoofdstukken van mijn roman online te plaatsen. Zo kan ik de komende dagen herstellen. Eigenlijk zou maandag pas het laatste deel online komen, dus het is niet heel veel vroeger, maar wel een beetje ;) Beschouw het als een leuk cadeautje. 

Zin om een gratis roman te lezen? Dat kan dus! Deze zomer komt dit boek uit als paperback en e-book. Tot 15 maart kun je, exclusief via mijn website, de complete roman in pdf-vorm gratis lezen! 

Allemaal leuk en aardig, maar waar gáát het dan over?

Deze roman, Oragayn, gaat over een man die plotseling geconfronteerd wordt met zijn ouders. Zestien jaar geleden liep hij weg van huis, en nu hebben ze hem gevonden - omdat ze zijn hulp nodig hebben.
Kan hij hen helpen?
Kan hij afrekenen met zijn verleden, of blijkt het verleden te sterk voor hem? 
En als de zaak vordert, kan dan de jonge vrouw worden geholpen die juist denkt geen toekomst meer te hebben?

In dit verhaal volg je als lezer het wel en wee van een aantal leden van een elitekorps. Ze worden geconfronteerd met hun eigen problemen, met vraagstukken die voor morele dilemma's zorgen, en met een missie die levensgevaarlijk kan zijn. Wat begint met iets wat een eenvoudige zaak lijkt, mondt uit in iets totaal anders, wat het uiterste zal vergen van de ervaren militairen. 

Klinkt spannend!

Dat is het ook! Het is een spannende roman. Je kunt 'm los lezen, het verhaal is afgerond. Dus wat let je? Ik zou toch eens een kijkje nemen ... maar pas op, want mijn verhalen lezen kan verslavende effecten hebben. Voor je het weet wil je meer lezen ... ;) 

Voor de complete roman neem je een kijkje op mijn website. Tot 15 maart zijn de pdf's van deze roman te downloaden.
 

En om een ideetje te geven, hieronder nog een fragmentje: 
--

In de zaal werd weer geademd. Zo kwam het op Héléna over, alsof iedereen tijdens de eed altijd de adem inhield. Als Héléna honderdtachtig werd, kon ze de eed vast en zeker nog opdreunen, zonder te haperen. Zo was hij in haar geheugen gestampt. Dagelijks, meerdere keren per dag, tijdens de twee jaar durende opleiding. En daarna was het haar plicht geworden om ervoor te zorgen dat ze hem nooit vergat. Eens een Gardelid, altijd een Gardelid. Ook als ze te oud was voor actieve dienst, altijd zou ze zich aan haar eed moeten houden. Gardeleden hadden levenslang, werd wel eens gezegd, en dat was meer ernst dan dat het een grap was.

--

Ga jij 'm lezen, of wacht je liever op de paperback of het e-book? 
Lees verder op mijn site

Reacties op: Mijn roman staat (gratis) online!

Gesponsorde boeken