Blogpost: Barbara

Mijn waanzinnige plan! Alle continenten bezoeken!

Geen Tijd, Geen Geld, Toch doen wil ik graag winnen en staat bovenaan mijn verlanglijstje, nu ik zelf het Waanzinnige plan heb opgevat dat ik, hoewel geen tijd en geen geld, het toch in elk geval ga doen: die langgekoesterde wereldreis maken, in 6 maanden alle continenten bezoeken!
Hoe? That's the question! Maar ook een vraag die aanzet tot creatief denken. 
Opgesplitst in Hoe kom ik aan de Tijd en Hoe kom ik aan het Geld?
Het eerste probleem, of liever positief geformuleerd de eerste Uitdaging is, door mijn vakantiedagen zoveel mogelijk op te sparen, vele uren over te werken en de regels voor een sabbatical er op na te slaan bij mijn werkgever! Onbetaald verlof opnemen is een mogelijkheid die echter veel geld kost, maar wel veel tijd oplevert. Door in het buitenland te werken, kan ik het inkomensverlies compenseren.
Hoe kom ik aan het Geld? Daarvoor moet ik hier in huis al vast de zolder op en de kelder in duiken en alles wat bruikbaar is op Marktplaats of via Facebook verkopen. Ik zoek ook spullensponsors in familie en vriendenkring, waardoor zij een belangrijk steentje kunnen bijdragen aan het dichterbij brengen van de uitvoering van mijn Waanzinnige Plan!Ook deze spullen gaan naar de hoogste bieder op Marktplaats.
Op reis zal ik om de kosten te drukken veel gaan coachsurfen en AirBNB adressen bezoeken. Allemaal goede voornemens, maar ja, voor verdere ideëen en de nodige morele support kan ik het boek van Marcel van Driel wel heeeeeel goed gebruiken!

Reacties op: Mijn waanzinnige plan! Alle continenten bezoeken!

Gesponsorde boeken