Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Moeeeee

Goede avond allemaal,
Vandaag 03-03-2019 was het een vermoeiende dag. Mijn hond Djomie is 16 en heeft wel eens een nacht dat hij niet kan slapen, nou vannacht was het weer raak hoor. Meneer wilde de hele tijd geaaid worden en dat er met hem gespeeld werd. Omdat we denken dat we hem niet meer zolang hebben, genieten we van elk moment, zelfs deze. Dus ik ging nogal laat naar bed en werd wakker met vermoeide ogen, maar lichamelijk en mentaal kon ik gewoon doorgaan (misschien gebruikte ik wel m'n reserve batterij.) Gelukkig genoeg energie en willpower om te lezen (moet iets met m'n zondag doen.)

Mijn Reading Challenge 2019:
Bezig met de categorie Februari: Lees een populair leesclubboek. Eindelijk een beetje actie in het boek, begin het verhaal steeds leuker te vinden en we gaan nu richting de Beltane ceremonie, ben benieuwd. Gisteren al aangekondigd dat ik in nog een boek wilde beginnen en heb uiteindelijk voor Jaspers Vlinders van Johan Vandevelde gekozen. Dit boek kon ik ook gebruiken voor mijn reading challenge, ik ga het gebruiken voor de categorie Augustus: Lees een boek ’’door andermans ogen’’ (diversiteit.)  

(Verder gegaan) 60 blz gelezen uit het e-book Koninginnen van Kendare Blake en ben daarmee nu op blz 210.
(Begonnen) 70 blz gelezen uit het boek Jaspers vlinders van Johan Vandevelde.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Moeeeee