Moest een hoop regelen

Goede avond allemaal,
Vandaag 18-05-2019 ben ik weer terug van een paar dagen weg geweest. Moest een paar dingetjes regelen voor m'n opleiding, zoek op dit moment naar ander werk, ga binnenkort een begin maken aan m'n bullet journal (alle spullen zijn in huis), zit eraan te denken om wat penvrienden te zoeken (lijkt me namelijk leuk) enz. enz. enz. Vandaag ook mijn hond Djomie in bad gedaan en heb daar een zere onderrug aan over gehouden (gelukkig is dat morgen weer over.) De laatste dagen niet gelezen i.v.m. alle dingen die ik moest regelen.

De privéboeken van 18-05-2019:
(Verder gegaan) 40 blz gelezen uit het boek Een ander leven van Per Olov Enquist en ben daarmee nu op blz 440.
(Verder gegaan) 120 blz gelezen uit het boek Zustermoord van Tess Gerritsen en ben daarmee nu op blz 150.

Mijn Reading Challenge 2019:
Nog steeds niet een categorie uitgekozen voor de challenge. Weet niet welke ik nu wil aanpakken en de stapel boeken die ik thuis heb liggen begint een beetje klein te worden.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Moest een hoop regelen

Gesponsorde boeken