Petra Spark Auteur

Blogpost: Petra Spark

Moviestar? Zeker! Voor action movies? No way!

25-04-2019 door Petra Spark 5 reacties

Met goede moed begonnen we in februari aan de opnames van de boektrailer voor EEN KANS OP ZES. Ik had manlief intussen laten weten dat het toch echt niet zou lukken met dat ultrakorte sportbroekje bij die vriestemperaturen. En wonder boven wonder was hij het met mij eens. Het werd dus een lekker lange loopbroek (Yes, slag thuisgehaald!). Met mijn zoon achter de camera filmden we een scène waarbij een joggende vrouw achterna gezeten wordt door een man. Wederhelft and myself waren de moviestars van dienst. Maar misschien hadden we mezelf toch maar beter vervangen door een stuntvrouw. Want nadat mijn zoon voor de zoveelste keer ‘actie’ riep, besloot het lot dat het mooi genoeg geweest was. Op de looproute lag een grote plas modder die ik al zo vaak had proberen te ontwijken, maar niet deze keer. Deze keer liep ik er middenin. Even leek het of ik aan het schaatsen was in plaats van aan het rennen. Ik ben niet gevallen, maar heb wel iets geforceerd door te proberen overeind te blijven. Wederhelft begon met hoogstaande woorden te gooien: DOKTER, ZIEKENHUIS, SPIERSCHEUR. Ach, mijn grootmoeder zaliger zei altijd: ‘We staan ervoor en we moeten erdoor.’Conclusie: snel nog die scène afgemaakt. En als het goed is heeft hij nu alle beelden om er een booktrailer van te maken om ‘u’ tegen te zeggen. Intussen loop ik mank. Maar hé, alles gaat voorbij, nee?

Lees verder op mijn site

Reacties op: Moviestar? Zeker! Voor action movies? No way!

Gesponsorde boeken