Miriam Dubbeldam-Druijff Auteur

Blogpost: Miriam Dubbeldam-Druijff

Niet invullen voor een ander

Dat is een van mijn lijfspreuken. Vanmorgen nog. Ik moest naar het ziekenhuis om bloed te prikken. Door mijn huidige situatie; er is kort geleden epilepsie bij mij geconstateerd, kost alles erg veel energie. Op de terugweg was ik dan ook na ruim twee uur op te zijn geweest compleet op. Ik zat te knikkebollen van de slaap en toen hoorde ik een medepassagier zeggen tegen de chauffeur "moet je nou zien, het lijkt wel een bejaarde vrouw." De chauffeur had het tasje met mijn noodmedicatie met daarop 'epilepsie' gelukkig al gezien en kwam op een vriendelijke maar duidelijke manier voor me op. Niet altijd is het duidelijk wat er is, maar ik sta open voor vragen. Oordelen over iets wat je niet weet vind ik niet prettig.

Reacties op: Niet invullen voor een ander

Gesponsorde boeken