Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Marjolein van der Gaag Auteur

Blogpost: Marjolein van der Gaag

Nieuwe uitgave Gevaarlijk Spel

Het zat me al lange tijd niet lekker: mijn eerste thriller Gevaarlijk Spel. Ondanks de vele positieve reacties en een goede recensie van NBD Biblion (waardoor het boek vrijwel in iedere bibliotheek verkrijgbaar is) vond ik zelf dat het beter moest. De zinnen moesten vloeiender, de paar taalfouten, die mij een doorn in het oog waren, moesten eruit en een stuk dat ik zelf bij nader inzien niet erg geloofwaardig vond, wilde ik herschrijven. En dat heb ik gedaan.
Het resultaat: de heruitgave van Gevaarlijk Spel. Het verhaal met in de hoofdrol journaliste Maaike Landman blijft hetzelfde, maar dan beter geschreven en uitgegeven in een nieuw jasje. Ik ben er blij mee en ik hoop de lezer ook. Nu verkrijgbaar als paperback en als ebook! 

Reacties op: Nieuwe uitgave Gevaarlijk Spel