Nog 1 nachtje slapen

Goede avond allemaal,
Vandaag 06-03-2019 was het een drukke dag. We hebben het huis versierd voor onze verjaardagen en ik kan niet wachten op morgen. Nog 1 nachtje slapen en dan wordt ik 24, YAY! Het wordt geen uitgebreid feest, want ik hou het liever rustig en vier het samen met m'n ouders en de hond (dat vinden we allemaal fijner.) Later (denk volgend weekend) vier ik m'n verjaardag met vrienden.

Mijn Reading Challenge 2019:
Weer een boek uitgelezen en kan de categorie Augustus: Lees een boek ’’door andermans ogen’’ (diversiteit.) nu ook afvinken. Van de boeken Koninginnen van Kendare Blake en Jaspers vlinders van Johan Vandevelde heb ik recensies geschreven en die kan je vinden op m'n pagina. Ben gelijk begonnen aan een nieuwe categorie namelijk Maart: Lees een prijswinnend boek en heb daarvoor het boek Teardrop van Lauren Kate gekozen. Het boek was genomineerd voor de RITA Award for Best Paranormal Romance. 

(Verder gegaan) 48 blz gelezen uit het boek Jaspers vlinders van Johan VandeVelde (uitgelezen.)
(Begonnen) 30 blz gelezen uit het boek Teardrop van Lauren Kate.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Nog 1 nachtje slapen

Gesponsorde boeken