Nog een fijne tweede kerstdag (en derde kerstdag)!!!

Goede avond allemaal,
Vandaag 27-12-2018 was het derde kerstdag, ik weet het officieel bestaat dat niet, maar bij mij thuis wel. We vinden kerst hier veel te leuk om het te laten stoppen na 2 dagen, dus we hebben er een extra dag aangeplakt (traditie in ons huis.) We hebben lekker nog een derde dag gegourmet en als toetje hadden we nog een beetje stoofpeertjes met slagroom, morgen gaan we weer normaal eten. Gisteren (tweede kerstdag) was er geen blog (klopt helemaal, je hebt groot gelijk), ik had gisteren geen zin om m'n laptop helemaal aan te zetten om een blog te schrijven, ik was kerst aan het vieren en dat zegt genoeg. Gisteren stond op het menu gourmetten en als toetje stoofpeertjes met slagroom.

De boeken van 27-12-2018:
(Begonnen) 160 blz gelezen uit het boek Het magische archief (The crimes of Grindelwald) van Signe Bergstrom  (uitgelezen.)
(Begonnen) 150 blz gelezen uit het boek Wie niet weg is van M.J. Arlidge.

310 blz gelezen vandaag, ik ging als een trein (Choo chooo!!!) Van het boek Het magische archief (The crimes of Grindelwald) komt geen recensie, wel moet ik zeggen dat je aan dit filmboek meer hebt dan aan de screenplay/script.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Nog een fijne tweede kerstdag (en derde kerstdag)!!!

Gesponsorde boeken