Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Nog even geduld, leeskeesjes! Mijn pennenvrucht daalt in :)

De afgelopen heb ik met veel plezier en trots aandacht besteed aan mijn debuut ‘Stilte Graag!’ uit 2015, maar nu is het tijd terug te keren naar het heden en de nabije toekomst. De noeste arbeid aan mijn nieuwste boek, een fantasyroman deze keer, vordert namelijk gestaag! De eerste herschrijfronde zit er bijna op, dan nog een tweede ronde om de laatste dingetjes die ik zelf nog zie eruit te halen - ja, ja, ik ben grondig ;) - en dan is het verhaal alweer klaar voor feedback van de leesgroep. Ja, het schiet nu echt op, beste leeskeesjes. Veiligheidshalve houd ik als publicatiedatum nog steeds 1 oktober 2019 aan, maar de kans is groot dat mijn komende pennenvrucht al eerder in de handel ligt. Hoe mooi is dat? 

Reacties op: Nog even geduld, leeskeesjes! Mijn pennenvrucht daalt in :)

Gesponsorde boeken