Nog even over nadenken

Goede avond allemaal,
Vandaag 13-02-2019 was het weer een normale dag. Heb de normale dagelijkse dingetjes gedaan en voor de rest heb ik niet echt iets te melden. Heb er wel over nagedacht om misschien voor mezelf eerders een readathon te houden (bijv. 24 readathon.) Weet nog niet wat voor en wanneer, maar dacht is weer eens wat anders (ik denk er nog wel over na en dan meld ik het wel.)

De boeken van 13-02-2019:
(Verder gegaan) 50 blz gelezen uit het e-book Kingdom of ash van Sarah J. Maas en ben daarmee nu op blz 400.
(Verder gegaan) 10 blz gelezen uit het boek Zo ben ik nu eenmaal van Willem van der Does en ben daarmee nu op blz 110.

Mijn Reading Challenge 2019:
Categorie waar ik nu mee bezig ben April: Lees eens wat anders.

(Verder gegaan) 20 blz gelezen uit het e-book Catwoman: Soulstealer van Sarah J. Maas en ben daarmee nu op blz 130.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Nog even over nadenken

Gesponsorde boeken