Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Heidi van der Vloet

Nog maar een paar dagen de tijd om te nomineren voor de Hugo-award!

Voor al die Nederlanders en Vlamingen die afgelopen jaar op Loncon waren (en dat waren er heel wat): Heb je je Hugo-nominatie al ingevuld?
De Hugo's, dat zijn toch die bijna onbereikbare internationale publieksprijzen voor het fantastische genre? Ja, klopt, maar dit jaar zijn er zo veel Nederlanders met een geldig nominatie-biljet dat we het verschil kunnen maken. Dat is het leuke van de Worldcons: als 'lid' mag je meepraten!

Dit jaar is de Worldcon in Sasquan. Ook dan worden er weer Hugos uitgereikt.
Als je 'attending member' was van Loncon, mag je dit jaar vóór 10 maart je nominaties opgeven. Als het goed is, heb je eind januari een mailtje gehad met je nominating information. Heb je het mailtje niet gehad, dan kun je via de 'pin lookup' alsnog je gegevens opvragen:
http://sasquan.org/hugo-awards/pin-lookup/
Met deze gegevens kun je het nominatieformulier invullen op http://sasquan.org/hugo-awards/nominations/

Geen idee wie je moet nomineren? Denk dan eens aan onze Nederlandse illustratoren zoals Tais Teng of Iris Compiet, en bij de schrijvers heeft Thomas Olde Heuvelt afgelopen jaar ook weer gepubliceerd in de internationale bladen. 705a9b062736eac426c5313cf7ac9ba4.jpg



Heb je zelf een goede tip wie het nog meer verdient om genomineerd te worden voor (internationaal) werk? Laat het dan weten via een nominatie-advies hieronder!

08a2e2976e1f492710f9bc16e87a2c0e.jpg


Reacties op: Nog maar een paar dagen de tijd om te nomineren voor de Hugo-award!