Karin Hazendonk Auteur

Blogpost: Karin Hazendonk

Ontgroend!

Zaterdag 29 november 2014 was het zover. De dag waar ik al weken naar uit had gekeken. De Mystery Meeting van het GNM (Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs).

Mijn allereerste!

Met een gezonde dosis spanning stapte ik vol verwachting in de trein richting Utrecht.

De locatie was prachtig.

Meteen bij binnenkomst, waar ik verwelkomd werd door Wendela de Vos (voorzitter), voelde ik de gemoedelijke sfeer en liet ik mij in het comfortabele leer van een stoel zakken.

De jaarvergadering was kort maar krachtig. Bijzonder interessant was de lezing daarna over auteursrecht en de nieuwe auteurswet. Daaruit bleek opnieuw dat ik nog groener dan gras ben en ik was blij met alle – voor mij – nieuwe informatie die ik te horen kreeg.

Ik zal niemand vermoeien met de borreltijd en het eten, wat overigens uitstekend was. Het was enorm gezellig! Nieuwe mensen leren kennen, eerdere kennismakingen nieuw leven ingeblazen.

Het kon niet uitblijven natuurlijk. Het voorstellen van de nieuwe leden. En ik was ook nog als eerste de klos. Na het noemen van mijn naam dacht ik: Zo dat hebben we dan gehad. Dus niet. ‘Vertel eens wat meer over jezelf. Wat zijn je ambities?’ Wat was ik blij met de uitstekende witte wijn die ik al rijkelijk mijn keelgat ingegoten had. Ik kan nu alleen maar hopen dat ik geen domme dingen heb gezegd. Spreken in het openbaar is duidelijk niet mijn sterkste punt.

Al met al een hele mooie ervaring rijker.

Reacties op: Ontgroend!

Gesponsorde boeken