Op naar het volgende deel

Goede avond allemaal,
Vandaag 02-10-2018 was het een perfecte leesdag. Verder gegaan met m'n boek, uitgelezen en ben direct daarna doorgegaan naar het volgende deel van de serie (ik hou er zo van als ik een voorraadje heb.) Mijn moeder en ik hebben vandaag ook voor het eerst een no-bake taart gemaakt. We hebben het wel naar onze smaak aangepast, dingen toegevoegd, maar hij was uiteindelijk lekker. Heb wel m'n handen over belast en de no-bake taart moest in 20 minuten klaar zijn, maar dat was echt niet het geval (we waren met z'n tweeen en we deden er iets meer dan een uur over.) Geen films of serie gekeken (geen rede voor dat het niet is gebeurd.)

De boeken van 04-10-2018:
(Verder gegaan) 170 blz gelezen uit het boek Asylum van Madeleine Roux  (uitgelezen.)
(Begonnen) 40 blz gelezen uit het boek Sanctum van Madeleine Roux.

210 blz gelezen vandaag, dat voelt goed (yay!) Van het boek Asylum komt geen recensie. Ben benieuwd hoe lang (kuch kuch kort) het gaat duren voordat ik deze serie uit heb gelezen. Ik geef het een week (Ik weet het ik ben verslaafd aan lezen.)

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Op naar het volgende deel

Gesponsorde boeken