Overmorgen is het zover...

30-12-2015 8 reacties
Overmorgen is het zover, dan kunnen wij beginnen met reading challenge. Ik doe bijna elk jaar mee op Goodreads, maar ik vind nu wel leuker door de categorieën. Het dwingt mij ook om op breder gebied te kijken en boeken te lezen die al heel lang in mijn kast staan.

Ik begin meteen met Joker Categorie:
Brrrrr, ijskoud (ipv een boek lezen die op examenlijst stond en niet heb gelezen, ik heb namelijk wel alles gelezen. Ik was blijkbaar een brave leerling.) Ik heb twee boeken bij de bieb gereserveerd: 'Het meisje met sneeuw in het haar' van Ninni Schulman en 'De donkere dag' van Yrsa Sigurdardóttir. En wat ik al lange tijd in mijn kast heb staan, 'Winterboek' van Gerbrand Bakker.

Ik ben nog even aan het nadenken hoe ik het bij kan houden, vooral als ook Engelse boeken voorbij komen die niet vertaald zijn. Maar daar denk ik nog even over na.

Sommige categorieën zullen een uitdaging zijn, maar het leven bestaat uit uitdagingen. Helaas heeft bibliotheek niet alle boeken en dat is ook weer een uitdaging op zich. Kijken, zoeken naar vervangende boek.
Ook heb ik besloten in de maand september boeken te lezen die uitgekomen zijn in mijn geboortejaar. Ik vind wel leuk om bepaalde categorieën te koppelen aan iets. Zoals, brrrrr, ijskoud nu ga lezen want het is officieel winter tot 21 maart. Dus mogelijk dat ik meer boeken aan die categorie ga koppelen.

Ik heb er zin in! Of ik 80 boeken haal, weet ik niet, want ik hoop dat ik werk heb gevonden. Ook al betekent dat minder tijd voor lezen tenzij er treinreis inzit dan lees ik meer, helemaal als er natuurlijk vertraging is.

Ik wens jullie hele fijne jaar wisseling toe!

Reacties op: Overmorgen is het zover...

Gesponsorde boeken