Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Paul Heijnen - a braindamaged person

Overzicht uitgeleende boeken

De navolgende boeken heb ik uitgeleend aan

Datum Schrijver TitelĀ 

Het drama van Ahold - uitgeleend aan B. de supermarktmanager van Lidl met als doel hem kennis te laten maken met een organisatie die er op gericht was om winstmaximalisatie voorop te stellen. De Lidl vestigingen worden niet op cijfers gestuurd, maar op aantallen en productgroepen. Er is een structuur van niet delen van informatie. Dit boek is bedoeld voor BAS om kennis te maken van falende systemen.

Ik vermeld verder geen gegevens, aangezien mij niet duidelijk is of deze blog zichtbaar voor anderen is en of dit daardoor een AVG-ussue is. Ik hoop ingeval van zichtbaarheid dat e.e.a. voldoende is afgeschermd. Ik denk het wel, omdat woonplaats een andere plaats is als waar de Supermarkt is gevestigd.

sdfsfwdfwrererererererewerwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww 500 tekeneis.





Reacties op: Overzicht uitgeleende boeken