Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Johanna Lime Auteur

Blogpost: Johanna Lime

Overzicht van uitgegeven werken van Johanna Lime

Ik zag een lijst met korte verhalen in het genre fantastiek geplaatst worden op Hebban. Mijn 47 korte verhalen stonden daar niet tussen. Dus voor degenen die een boek van mij zoeken, of een e-book of een e-book met een kort verhaal, wijs ik op de homepage van mijn website Boeken van Johanna Lime waar een pdf bestand te vinden is waar al mijn werken bij elkaar staan met de verkooplinks erbij. (Zowel van mijn romans als van mijn korte verhalen) 

Hier kunt u vinden waar mijn werken over gaan en waar ze direct te koop zijn online.
Korte verhalen hebben vanaf 2012 veelal meegedaan aan wedstrijden in het genre. Ik heb ze later naar aanleiding van de jurycommentaren herschreven en ze uitgebracht als afzonderlijke e-books op Smashwords. Er staat ook een non-fictie e-book bij waarin ik 20 blogs heb opgenomen over schrijven. Ervaringen van mijn schrijfproces van de afgelopen bijna 12 jaar dat ik nu actief bezig ben met fantasy, science fiction en horrorverhalen schrijven.
Ik hoop dat mijn verhalen wat gemakkelijker te vinden zijn nu u de lijst kunt downloaden.

Op mijn website (Boeken van Johanna Lime) heb ik dit pdf bestand opgenomen, en ik houd het na iedere nieuwe publicatie bij, helemaal bovenaan op de Homepage. Om het zoeken te vergemakkelijken.



Lees verder op mijn site

Reacties op: Overzicht van uitgegeven werken van Johanna Lime