Poging nummer 2

Goede avond allemaal,
Vandaag 13-04-2019 laat ik na een week ofzo weer van me horen. Een paar dagen na m'n laatste blog wilde ik er weer 1 schrijven en ik had toen aardig wat te vertellen, maar om een bepaalde rede werd het niet opgeslagen. Dit probleem heb ik al een paar keer gehad op de site, geen idee wat het is/waar het aan ligt (kan niet de internetverbinding zijn) en had daarna geen zin meer om het hele verhaal opnieuw te tikken. Nu eindelijk weer de puf gevonden om het te doen. We gaan het even snel punt voor punt, kort maar krachtig, vertellen.

1. Ik had bijna een readingslump te pakken, gelukkig is het gevaar geweken.
2. Ik had een drukke periode waarin veel dingen gedaan/geregeld moesten worden.
3. We zijn erachter gekomen dat onze hond Djomie (16 jaar) dementie heeft.
4. Heb m'n ogen laten meten en heb nu een nieuwe bril (ogen zijn achteruit gegaan.)
5. Voor mijn reading challenge heb ik de categorie September: Lees een boek uit de Hebban 1000 afgevinkt en heb een recensie geschreven voor het boek Nevermoor van Jessica Townsend. 

Het privéboek van 13-04-2019:
(Begonnen) 279 blz gelezen uit het boek The perfect princess (Verhaal 1) van E.D. Baker (uitgelezen.)
(Begonnen) 40 blz gelezen uit het boek The perfect princess (Verhaal 2) van E.D. Baker.

Mijn Reading Challenge 2019:
De volgende categorie is Juli: Lees een waargebeurd verhaal en daarvoor heb ik Het oude huis van Sarah McCoy gekozen. Ja ik weet het, Cheen rekt de regels weer heel erg uit. Dit was het enige boek dat ik een beetje voor deze categorie kon gebruiken, het is dan wel niet een waargebeurd verhaal, maar er komen waargebeurde gebeurtenissen in voor (bevrijdingen van slaven, de Burgeroorlog enz.)

(Begonnen) 35 blz gelezen uit het bookazine Het oude huis van Sarah McCoy.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Poging nummer 2

Gesponsorde boeken