Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

pre order, Slendaf en een lezersgroep

Pre order Mozaïek van Geluk
De fairytale horror Mozaïek van Geluk is nu in de voorverkoop!
Houd jij van sprookjes die wat minder zoetsappig zijn, dan is dit boek zeker iets voor jou. Het is een mozaïeknovelle, een bundel verhalen die samen een doorlopend geheel vormen. Met o.a. limericks en verschillende liederen. Op mijn website lees je de achterflaptekst en kun je het boek bestellen. De verwachtte verschijningdatum is november.

Verhaal Slendaf gepubliceerd op Bookstamel
Op Bookstamel.com verscheen mijn korte verhaal Slendaf. Het gaat over een poeder met magische krachten. Wist je dat Stize, het plaatsje waar het verhaal zich afspeelt en Slendaf ook een rol spelen in de fairytale horror Mozaïek van Geluk?

Wie heeft het gedaan?
Lang geleden deed ik mee aan de schrijfwedstrijd Wie heeft het gedaan? van 18.02 Publishing. Mijn verhaal Mevrouw van den Seystenaer was toen één van de winnende verhalen. Door omstandigheden is de publicatie lang uitgesteld, maar nu is alles weer in beweging.
Zodra ik meer kan vertellen, laat ik het hier zeker weten.

De Eindeloze Lezersgroep
In De Eindeloze Lezersgroep was ik in week 32 auteur van de week. Ik vertelde o.a. over de interviews die ik hield met de hoofdpersonen uit Het goud van de Gelaarsde Kat.
Deze interviews zijn terug te lezen op mijn website.

Lees verder op mijn site

Reacties op: pre order, Slendaf en een lezersgroep