Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Puzzelen met de achterflaptekst

Wanneer je een boek wilt uitgeven, hoort daar ook het schrijven van een achterflaptekst bij. De bedoeling van een achterflaptekst is, om samen met de cover, mensen aan te zetten tot het lezen van een boek. De tekst moet dus prikkelen, nieuwsgierig maken. Uiteraard zonder te veel informatie weg te geven.Ook de fairytale fantasy mozaïekroman ➡️Mozaïek van Geluk⬅️ krijgt een achterflaptekst. Zelf deed ik twee pogingen tot het schrijven ervan.Over de eerste versie kreeg ik veel waardevolle feedback, die ik in de tweede versie heb proberen te verwerken. Toch ben ik nog steeds niet tevreden. Gelukkig bood Maria Genova aan om mij te helpen met de achterflaptekst én om ook de eerste dertig bladzijden van het boek te redigeren. Op die manier weet ik gelijk of ik op de goede weg ben en waar ik dingen nog beter moet bijschaven.Nu ben je natuurlijk heel nieuwsgierig naar de nieuwe achterflaptekst. Die zal ik binnenkort bekendmaken.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Puzzelen met de achterflaptekst

Gesponsorde boeken