Blogpost: Sanne Nijsen

Re-reads 2016

17-03-2016 door Sanne Nijsen 2 reacties
Re-reads 2016
5.jpg?w=500&h=290
Je zal het vast wel een paar keer voorbij hebben zien gaan bij anderebookbloggers of booktubers. Welke boeken ze in 2016 opnieuw willen gaan lezen.Zo heb ik natuurlijk ook een aantal boeken die ik erg graag overnieuw wil gaan lezen! Grotendeels omdat ik ben vergeten waar de serie of het boek overging. Of omdat het gewoon erg leuke boeken waren. 

41.jpg?w=275&h=300
De gehele The Mortal Instruments van Cassandra Clare, bestaande uit:
City of Bones
City of Ashes
City of Glass
City of Fallen Angels
City of Lost Souls
City of Heavenly Fire
Waarom ik al deze boeken wil herlezen? Ten eerste omdat de serie gewoon ontzettend leuk is, het zijn boeken waar je heerlijk kan ontspannen. Ook omdat de verhaallijnen van de boeken heel erg samenzitten in mijn hoofd, ik weet niet meer precies wat er in de individuele boeken gebeurde. En (last but not least) ik heb de volledigeThe Infernal Devices serie gelezen. Bepaalde dingen uit deze boeken komen terug in The Mortal Instruments serie, TID de voorganger en van is. Dus dat is gewoon echt mega gaaf. Dus vandaar :D 
6.jpg?w=242&h=300
Beautiful Creatures – Kami Garcia & Margaret Stohl
Dit boek wil ik voornamelijk opnieuw lezen omdat ik het tweede deel heb staan en ik die graag wil lezen, echter is het al een tijd geleden dat ik het boek heb gelezen, waardoor er wat gaten zijn ontstaan.

 12.jpg?w=207&h=300
Teardrop – Lauren Kate
Ik wil dit boek graag opnieuw lezen, omdat het boek in mijn gedachte erg verwarrend was. Ik moet wel eerlijk bekennen, dat toen ik het boek las niet heel lang geleden was overgestapt op Engels lezen, wat ook een oorzaak kan zijn.

21.jpg?w=206&h=300
De gehele Fallen serie van Lauren Kate, bestaande uit:
Fallen
Torment
Passion
Fallen in Love
Rapture
De laatste keer dat ik deze boeken heb gelezen, zal wel iets van 3 of 4 jaar geleden zijn. Sommige delen van de serie waren ontzettend verwarrend, maar ik vond de boeken wel leuk (in iedergeval, toen). Dus ik wil ze graag overnieuw lezen en ik ben ook heel nieuwsgierig of ik de boeken nu net zo leuk zal vinden.
Ik wil ze alleen deze keer graag in het Engels lezen in plaats van in het Nederlands.

 31.jpg?w=216&h=300
Oorlogswinter – Jan Terlouw
Ik weet nog heel goed dat ik het boek echt heel erg leuk vond, evenals de film. Maar ook het lezen van dit boek is al van heel lang geleden, dus ik zou er graag mijn geheugen willen opfrissen. 

Welke boeken willen jullie dit jaar overnieuw gaan lezen?

Lees verder op mijn site

Reacties op: Re-reads 2016

Gesponsorde boeken