Blogpost: Marianne van de Boeken

Read-a-thon oktober 2020, dag 1 + 2

Gisteren ben ik begonnen met mijn leesmarathon. Ik heb de lat niet te hoog gelegd en 5 boeken uitgekozen. Het gaat er om dat je leest, het is geen wedstrijd, dus de aantallen doen er niet toe. Tenminste dat stond er bij de beschrijving.

Deze avond op de tweede leesdag heb ik 2 boeken uit. Oei, dat valt me toch een beetje tegen. Ik houd mezelf maar voor dat Wolf Hall van Hilary Mantel een pittige klus was, hoewel ik er al een kleine 200 pagina's van had gelezen. Vandaag heb ik flink moeten 'werken' aan dat boek. Tussendoor ook veel opgezocht op internet, lezen over geschiedenis maakt dat je altijd nog meer wilt weten.
Gisteren ging het sneller. Een trouwe vrouw van Jane Gardam las als een trein. Ik ben zelfs nog een stuk gaan fietsen en heb nog wat was weggewerkt. Vandaag stond geheel in het teken van Wolf Hall. Geen buitenlucht ingeademd, geen blouse gestreken, geen mascara opgedaan. Ik ben tevreden.

Morgen is er weer een dag. A.F.Th. gaat eraan geloven. Mooi doodliggen.
Ik ga even een aflevering van Modern Family kijken en dan mooi slapen.

fdfbd373fbe9cbe3d3d0d46090382445.jpg

Reacties op: Read-a-thon oktober 2020, dag 1 + 2

Gesponsorde boeken